cloud1
cloud2

Blog

Ook Residence Beau sur Mer kiest voor onze EoC oplossing.

  • Edwin
  • 06/03/18
  • 0 Reacties

In het pittoreske Kattendijke lijkt het of de tijd heeft stilgestaan. In de verte hoort u het ruizen van de zee en het gekras van de meeuwen, op zoek naar hun avondmaal. De bijzondere ligging van Beau sur Mer zorgt ervoor dat liefhebbers van kust en natuur zich al snel thuis voelen. In lijn met het adembenemende uitzicht op de Oosterschelde, zijn alle woningen gesitueerd om water en omringd door groen.

Beau sur Mer kent verschillende woningtypen, volledig toegespitst op uw individuele woonwensen. Vanwege de klassieke architectuur is er duidelijk sprake van eenheid, zonder afbreuk te doen aan de eigen signatuur van de bewoners of de omgeving.

Internet via de coaxkabel met de EOC oplossing

Om niet achter te blijven bij de laatste ontwikkelingen heeft Residence Beau sur Mer het besluit genomen om de aanwezige internetvoorziening te vervangen voor een hoogwaardige Ethernet over Coax oplossing.

Door minimale aanpassingen van het bestaande coaxiale netwerk zijn wij in staat om in elke accommodatie internet aan te bieden zonder enige vorm van storing op bijvoorbeeld het televisie signaal wat over hetzelfde netwerk wordt getransporteerd.

Elke bungalow heeft zijn eigen modem met de mogelijkheid van WiFi en vaste aansluitingen.

Om het netwerk in optimale conditie te houden zorgen wij voor het beheer en onderhoud.

 

Gebruikte materialen:

Ethernet over Coax Master(s)

Ethernet over Coax residentiële modems met wifi en ethernetpoorten

Firewall

Coax filters en splitters

Centrale beheer voorziening

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of heeft u een netwerk waarbij gebruik gemaakt wordt van “oude” Ethernet over Coax oplossingen zoals bijvoorbeeld Corinex?

Neem dan contact met ons op via 085-0160119 of info@sb-international.nl

Wij kunnen u een uitstekend en betaalbaar alternatief bieden.

 

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

All fields are required.