cloud1
cloud2

Blog

Uitbreiding activiteiten en netwerk

  • Edwin
  • 30/10/19
  • 0 Reacties

Vanwege een uitbreiding van onze activiteiten hebben wij SB International Projects (SBI) gevraagd een wifi netwerk aan te leggen voor 2 gemeenschappelijke ruimten en 8 hotelkamers. De opdracht is om dit netwerk te koppelen met het draadloze en bekabelde netwerk van het reeds bestaande restaurant en hotel. Tijdens de uitvoering van deze werkzaamheden werd SB International Projects door onze medewerkers er op gewezen dat het bestaande netwerk niet aan de verwachtingen voldeed.

Er was bijvoorbeeld veelvuldig uitval van de geluidsinstallatie en de POS handhelds waarmee de bestellingen worden opgenomen hadden geen bereik. Deze problemen deden zich niet voor op de nieuw aangelegde locatie. SBI heeft een onderzoek ingesteld naar de klachten en heeft deze zeer adequaat opgelost. Gezien het feit dat ons horeca bedrijf niet zomaar even stil gelegd kan worden heeft SBI de werkzaamheden ’s nachts uitgevoerd zodat zowel de gasten als het personeel hier geen hinder van hebben gehad.

SBI heeft diverse hardware vervangen, het netwerk opnieuw ingericht m.b.t. Routing, Switching en Vlan configuraties. Ook de POS handhelds zijn door SBI softwarematig aangepast zodat deze een betere ontvangst/bereik hebben.

SB International Projects is een bedrijf wat met ons meedenkt, onze zorgen serieus neemt en begrip heeft voor de situatie waarbij continuïteit voor ons prioriteit heeft. Daarnaast hebben zij een zeer brede en diepgaande kennis van de meest uiteenlopende netwerkcomponenten en end user devices. Wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat en wij bevelen SB International Projects dan ook zeker aan.

Directie Slot Oostende